ПАСПОРТ
Херсонського закладу дошкільної освіти №85
Херсонської міської ради
(назва закладу)
Контроль за організацією харчування
|
Так/ні/не застосовується/ інше (описати) |
|
1) |
Харчові продукти приймаються за наявності товарно-транспортної накладної, документів, що засвідчують якість (так/ні – описати) |
так |
2) |
Оцінка якості продуктів харчування і продовольчої сировини проводиться за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією здійснюється |
так |
3) |
Акти бракеражу при встановленні недоброякісності будь-якого продукту комісією з бракеражу продуктів харчування і продовольчої сировини (зазначати кількість актів) |
так |
4) |
|
|
5) |
Кількість випадків виявлення недоброякісної продукція (зазначати кількість випадків, види продуктів, вага) |
відсутні |
6) |
Терміни реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини дотримуються |
так |
7) |
Облік та контроль за зберіганням продуктів харчування, дотриманням установлених правил щодо оформлення приймання й видачі їх, за проведенням інвентаризацій (переобліку) здійснюється |
так |
8) |
Наявність погодженого перспективного меню |
так |
9) |
Дотримання погодженого меню |
так |
10) |
Наявність картотек (технологічних карток) страв |
так |
11) |
Дотримання технологічного процесу приготування готових страв |
так |
12) |
Оцінювання кожної частини страви за такими критеріями: готовність, форма нарізки, відповідність рецептурі, наявність сторонніх домішок (погано перебрана крупа, погано почищені овочі тощо) здійснюється, журнал бракеражу ведеться |
так |
13) |
Контроль температурних режимів здійснюється та дотримується час видачі страв |
так |
14) |
Наявність добової проби кожної страви раціону та умови їх зберігання на харчоблоці |
так |
15) |
Наявність заборонених харчових продуктів в закладі |
Ні |
16) |
Чи різноманітне меню: кількість днів на тиждень, коли в меню присутні страви з риби - кількість днів на тиждень, коли в меню присутні страви з м’яса - кількість днів на тиждень, коли в меню присутні свіжі фрукти - кількість днів на тиждень, коли в меню присутні свіжі сезонні овочі - кількість днів на тиждень, коли в меню присутні молоко, молочні вироби
|
1 раз; 4 рази; Щодня; Щодня; Щодня |
17) |
Частота заміни м’яса |
відсутнє |
18) |
Частота заміни риби |
відсутнє |
19) |
Частота заміни молока згущеним молоком |
В разі відсутності молока |
20) |
Харчування дітей здійснюється відповідно до норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку (постанова КМУ від 22.11.2004 № 1591) (так/ні - описати)
|
так |
Вимоги до приміщення та обладнання:
|
харчоблок має повний набір виробничих приміщень, цехів (так/ні-описати) - так |
|
організація харчування в пристосованому приміщенні (так/ні) - ні |
|
гігієнічні вимоги до приміщень дотримуються/не дотримуються (описати) - дотримуються |
|
технологічне обладнання у харчоблоку у достатній кількості, потреба у заміні, придбанні (так/ні-описати) |
|
- Не в повній кількості, потребує заміни. |
|
холодильне обладнання на харчоблоці у достатній кількості, потреба у заміні , придбанні (так/ні-описати) - так |
|
Холодильне обладнання (холодильники побутові, холодильні шафи, прилавки, морозильні камери) для зберігання продуктів, які особливо швидко псуються наявне(так/ні-описати) - так |
|
Для молочних, м'ясних та рибних продуктів, передбачено окреме холодильне обладнання(так/ні-описати). - так |
|
кухонний посуд у достатній кількості (так/ні) – так |
|
відсутність посуду з пошкодженнями, або пластмасового багаторазового використання (так/ні) – ні |
|
наявність обладнаного місця для миття рук працівників на харчоблоці (так/ні) - так |
|
Дотримання гігієнічних вимог: |
|
працівники забезпечені санітарним одягом для робіт, що пов’язані з організацією харчування, та промаркованим спеціальним одягом для прибирання приміщень: так |
30. |
Організація медичного обслуговування та формування гігієнічних навичок та засад здорового способу життя- в закладі постійно впроваджується в освітній процес формування гігієнічних навиків та здорового способу життя |
|
Організація ранкового прийому дітей |
|
Дотримання режиму прогулянок - дотримується |
|
Укомплектованість кваліфікованими кадрами середніх медичних працівників - так |
|
У випадку відсутності у закладі освіти медичного працівника засновник (засновники) наявність договору з закладом охорони здоров’я або фізичними особами-підприємцями, які провадять господарську діяльність з медичної практики (сестринська справа, педіатрія, сімейна медицина) про медичне обслуговування |
|
Дотримання періодичності обов’язкових медичних профілактичних дітей(так/ні) - так |
|
Керівник закладу освіти контролює наявність проходження попереднього та своєчасне проходження періодичних медичних оглядів працівниками закладу освіти у терміни, що передбачені законодавством України(так/ні) – так |
|
Особисті медичні книжки зберігаються у медичного працівника або в особи, яка визначена наказом керівника закладу освіти, як відповідальна за їх зберігання (так/ні) – так |
|
Дотримання періодичності обов’язкових медичних профілактичних персоналом (так/ні) - так |
|
|
Опис виявлених невідповідностей по пунктам паспорту:
Дата складання паспорту 01.03.2021 р.
Суб’єкт господарювання/
уповноважена особа ________________________ Наталія КОМПАНІЙ
Члени робочої групи: ________________________________________
________________________________________
_________________________________________